Csarnainé Hegedűs Nóra

sportedző, aerobik és terhestorna oktató,
hivatalos LoveYourBelly oktató

KERESS BIZALOMMAL

Együttműködő partnerek

“A nő anyaként teljesedik ki igazán, így a várandósság és a babázás életünk legcsodálatosabb időszaka lehet”

Ez azonban ma már nem jelent egyet azzal, hogy fel kell adnunk korábbi életvitelünket és búcsút kell venni egykori alakunktól és feszes hasfalunktól.

Hiszem azt, hogy egyre növekvő pocakkal is fontos közösségbe járnunk, érezhetjük magunkat fittnek és kívánatosnak. Szülés után pedig tudatosan kell szervezni életünket, regenerálni testünket, alakítani személyiségünket, hogy testileg és lelkileg is fitt nők, feleségek és édesanyák legyünk!

Ebben nyújtok egyre több nőnek segítséget, akik a MOMFITT programomhoz csatlakoznak, hiszen én is egy vagyok a “modern anyukák” közül. Kismamaként is “teljes életet” éltem, engem is érintettek a szülés után jelentkező pszichés változások és igyekeztem minél hamarabb visszanyerni az alakomat és visszatalálni régi Önmagamhoz.

Fittnek lenni nem annyi, hogy tökéletes alakod van és minden évben lefutod a félmaratont! Ez a szó sokkal több ennél: Azt jelenti, hogy tudod mit akarsz és kitartasz az elképzeléseid mellett, mindig készen állsz a változásra, magabiztos vagy és hiszel ÖNMAGADBAN! …Én hiszek Benned és abban a NŐBEN, aki Te vagy! 🥰

momfitt stúdió órái (kattints a képre)

momfitt stúdió órái

PROMO videók tornáinkról

Kövess az Instagramon

ahol sok képet és érdekességet találsz @momfitt

Iratkozz fel a momfitt rendszeres hírlevelére!